En stor dag!!!!

Vår insändare vi skickade in till barometern i onsdags publicerades idag i tidningen! Inte nog med att den publicerades, det var på debatt sidan. Inte nog med detta, när vi sitter inne på vår SO lektion har ryktet spridigt sig snabbt. Ja Malin Wollin hade gjort precis som vi uppmanade henne i vår artikel! Hon kom till skolan med tidningen hack i häl. Som ni kan se på Malins blogg så var hon med oss en bra stund samt åt mat med oss! Hemskt hur hon haft det när hon gått på funkabo, men innan hon gick berättade hon att hon tyckte det verkade vara en mer trevlig och trivsam skola nu idag!

För att läsa våran artikel klicka här!
 

Mycket på gång

Mycket har hänt sedan sist jag bloggade. Har inte haft någon lust att blogga de senaste dagarna har haft fullt upp med andra saker samt plugg! Har väl varit lite nere de senaste dagarna och nu har jag gått och fått feber och allt! Skriver lite kort om vad som hänt de senaste dagarna bara!

Måndag: Stan med Moa sedan kom Emma och Anna hem till mig fikade och lite så. Sedan blev det att för en gång skull titta på modevisning då med dessa tjejer samt Moa och Beata.

Tisdag: Halva skoldagen vanliga lektionen andra halvan av skoldagen bestod av dans!

Onsdag: Vanlig skola! Sedan stan med Ellen. På kvällen en massa plugg.

Torsdag: Första matte nationella! Sedan en ganska vanlig skoldag med undantaget att vi missade engelskan detta gillas! Efter skolan blev det en sväng på stan med mamma. Sen nu plugg samt ta det lungt eftersom jag upptäckte att jag hade feber!

Gårdagens köp

Det blev allt lite shoppat igår!


Väska - MQ


Armband - MINT finns att köpa på Dayli express

Lovet

Har tyvärr inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna speciellt inte under lovet. Har haft massa annat för mig och ville njuta så mycket som möjligt av lovet.

Fredag: Moa kom till mig vid lunchen åt lite mat och hade det trevligt. Sedan kom även Ida för att pröva våra parkläder och så. Mamma syr för fullt just nu! Gick även iväg en runda och köpte godis och det snackades mycket innan Ida sedan åkte hem. Moa och jag hittade på mycket roliga saker bland annat fotade vi lite på kvällen. Lägger in bilder någon gång. Har även lärt Moa titta på the hills så nu är hon en sann the hills vän!

Lördag: Moa stack tidigt eftersom hon skulle iväg på någon simträningskurs. Så fort hon gått somnade jag om igen. Vaknade sedan av att mamma ropar att mormor är på väg. Så innan jag och Alma åkte iväg till Öland för att söka sommarjobb var mormor här ett tag. Eftermiddagen spenderades sedan med Alma innan det var dags för mig att åka iväg till spelkvällen som jag tidigare skrev om.

Söndag: En redig slapp dag då jag och mamma hälsade på en massa släktningar.

Grillkväll

Äntligen har jag tagit mig tid att lägga in bilderna från lovet på datorn. Så nu kommer lite bilder från grillkvällen förra veckan.




Mycket grejer på en och samma dag

På torsdags förmiddagen vaknade vi upp hemma hos Elin. Fixade allt lite snabbt så Alma och jag sedan kunde cykla hemåt. Bytte bara lite kläder och så hemma innan jag åkte vidare hem till Ellen. Där låg vi och schekte lite på hennes mega stora balkong innan vi åkte för att köpa glass. Mums på den nya ice age glassen och ännu bättre på att jag fick en extra kola godis i den! Köpte även lite godis, de sura bilara. Någon som smakat de nya husbilarna ännu?

Spelade en massa wiie hemma hos Ellen när vi kommit tillbaka. Dock vet i sjutton hur det går för mig när jag ska köra tennis men vi jobbar på det om jag säger så! Inga panik anfall som när jag kör guitar hero i alla fall. Innan jag åkte hem från Ellen hann vi även testan dansmattan lite.

Efter en lång och svettig danslektion åkte jag hem för att duscha och fixa mig. Skyndade sedan snabbt iväg in mot slottet för att möta upp Jeja, Emilia, Sara, Elin och Alma för lite grillning. Alla grillade deras saker frös som sjutton av alla super kalla vindar och satt invirade i filtar.

Åkte sedan vidare för hundrade gången på torsdagen känns det som, men detta var sista stället jag skulle vara på för denna dagen. Åkte då till palace där jag mötte upp Moa och Beata. Hade super kul dansade som bara den och har verkligen inte haft så roligt på ett bra tag. Hade varit jätte dans sugen hela dagen så torsdagen kunde knappast avslutas bättre!

Onsdag

I onsdags så kom Alma till mig. Kul att träffa henne eftersom vi inte hade hunnit ses så mycket på lovet. En stund senare joinade även Elin. Gjorde inte speciellt mycket utan snackade mest en massa. Efter ett tag begav vi oss hem till Elin och spelade TP. Om jag inte minns helt fel så var det Elin som vann. Satt ute på balkongen och spelade dock var det inte super varmt så vi satt där ute med varsin filt.

På kvällen drog de sedan iväg mig på KU alltså kyrkans unga. Det var skattjakt som gällde och tyvärr förlorade mitt lag. Känner inte att jag kan ta på mig skullden eller vad man nu ska säga eftersom båda jag och Alma mest gick runt och snackade och de andra körde på! Vi spelade även Picturenary innan kvällen var över och vi begav oss hem till Elin igen.

Spelade TP ännu en gång och må säga att jag hade en jäklar tur och vann ganska stor. Lagade sedan lite mat och satte oss framför tv där vi satt tills vi var allderles för trötta och pallade oss in till Elins säng!

Flummigt värre blev det mitt i natten när Elins syrra kom hem från krogen och upptäckte att vi hade snott hennes täcke och kuddar.

Spelkväll

Sitter och bloggar hemma hos Sara igen. Sara, Emilia och Anders är här. Spelar just nu guitar hero mitt favorit spel! NOT!!!! Jag hatar det tredje gången jag spelar och de har faktiskt lyckas få mig att spela en låt! Innan har vi spelat Sverige spelet, Fasadklättring samt Buzz! Nu ska jag vara lite mer social igen och inte bara sitta här och blogga! 

Ha en super kväll!

Tisdags mys Sara

I tisdags blev det en massa häng med Sara. Vi spelade kubb och vann varsin gång väldigt rättvist. Båda är väl inte super bra och jag ska berätta sanningen så vi passar super att spela ihop. Vårat pricksinne eller hur sjutton säger man är absolut inte det bästa men kul har vi allt.

Vi tittade även på filmen på smällen. Hade helt glömt bort hur rolig den var, så den borde ni absolut ta och titta på! Annas blev det mest en massa prat och sedan en lång promenad.


Bio samt tjejmys

Var på bio i måndags kväll med Elin och Sara. Kom in till stan ett bra tag innan bion började så vi gick upp på muren och fotade ett tag. Bion var helt okej men hade väl lite för höga förhoppningar på den. Har sett tv serien Kenny Starfighter innan och den är mycket bättre. Det roligaste på bion vad absolut när en man bakom oss utbrister NEEEEEJ! En kille framför säger då VAAA???

När bion vad klar åkte vi hem till Sara. Blev mest en massa snack hemma hos Sara, när Elin sedan gick stannade jag ett tag till innan även jag åkte hem.


The hills

Ska ta och titta på tredje avsnittet av femte säsongen av the hills nu. Bloggar mer om allt ni har missat imorgon eftersom det ska bli bilder i de inläggen och har inte orkat lägga in bilderna ännu eftersom det är några på kameran och några på mobilen.



Till Alma: Ring mig imorgon när du vaknar så planerar vi morgondagen, ring dock inte innan tio!

Mys med Elin

Mötte upp Elin igår vid lunch tiden på stan, dock var nästan alla affärer stängda. Så det enda som inhandlades var kvällens biobiljetter. Elin och jag gick sedan vidare mot Maxi eftersom jag hade tagit den gamla cykeln där växlarna inte funkar så var det helt omöjligt att skjutsa. Här hjälpte verkligen inga benmuskler! På maxi inhandlades godsaker till bion. Lyckades handla ovanligt nyttiga saker så som naturgodis, festis och vindruvor. Normalt sett brukar det blir cola, godis och popcorn.

Väl hemma hos mig blev det mys framför TV. Låg och tittade på top model och SATC så länge som jag låg och pillade Elin i håret. När jag sedan försökte snacka med Elin utan något svar förstod jag att det hade hänt igen. Elin hade somnat vilket absolut inte är ovanligt. En timme innan bion kom även Sara till mig. Elin hade lagom hunnit vakna då så det blev bara att ta på sig kläderna och gå in mot stan.

Lasergame

Japp Ellen lyckades övertala mig. Med citat som "min släkt kommer tycka du är en chicken om du inte följer med", "jag betalar halva" osv så lyckades hon. Tiden gick sjukt snabbt och helt plötsligt stod man där svettig som bara den efter 40 minuters springande. Jag sprang fram och tillbaka fram och tillbaka hela tiden. Hade säkert varit bättre om jag följt någon taktik eller hållt  mig på ett och samma ställe. För mina poäng var verkligen inte toppen, till och med så dåliga att dem aldrig näms igen och Ellen håller tyst! Hon ska vara glad att jag ens följde med.

Inlines, övertalning och misslyckat glassköp

Var och åka inlines med Ellen även i söndags. Var först tänk att vi skulle spara det till en annan dag, men när hennes mamma erbjöd sig att köra hem oss till mig så vi kunde åka hem till Ellen kunde vi ju knappast säga nej. Väl hemma hos Ellen vad vi jätte glass sugna så gick för att köpa varsin glass. Självklart är all god glass slut så vi får nöja oss med festis och godis. Under hela förmiddagen körde Ellen någon ny övertalningsteknik för att få med mig på lasergame! Tror ni hon lyckades eller?

Trötter

Är trött som vanligt. Kom hem från Saras för ca en timme sedan. Tyvärr blir det nog imorgon jag kommer få uppdatera allt jag ligger efter med, men vem vet snart kanske jag blir super pigg och får världens blogghumör.

Om jag inte bloggar mer i kväll sov gott!

Bio

Sitter hemma hos Sara nu tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Har ju inte hunnit blogga så mycket idag. Jag, Sara och Elin har precis kommit hem från bion. Vi var och såg på Kenny begins. Tyckte dock den var lite överskattad, men visst den var helt okej. 

Nu ska jag allt vara lite mer social här, så ha en bra kväll!

Träning

Sticker till Smedby för att träna med Ida nu. Eftersom att dansen är klar så är det nu bara att lära sig den till hundra. Vi ska även pröva våra parbyxor samt bestämma lite med kläderna. Jag bloggar sen igen när jag kommer hem och bloggar även om gårdagen som blev en väldigt lycka dag.

Ha det bra nu!

Kurtan

Ska äta om några minuter. Sedan drar jag till Kurtan (Ellen)! Just nu håller hon på med någon övertalnings teknik för att få med mig på lasergame. Ja det går väl sådär. I eftermiddag är det sedan upp till bevis om jag ska hänga med eller inte. Just nu är jag faktiskt lite sugen på lasergame må jag erkänna. Hoppas nu inte Ellen läser detta bara!

Ha en trevlig dag!

Höstens modefilm

I september i år har höstens stora modefilm premiär. Filmen om Coco Chanels liv som ung. Audrey Tautou spelar huvudrollen i denna filmen. Hon var även med i en film som heter Priceless som vi fick se på franskan för någon vecka sedan. Fastnade då för henne som skåderspelerska och lär nog även gå och se denna filmen. Hoppas att den blir bra!


God natt

Sådär det är nog dags att sova nu ska gå upp vid tio tiden är det tänkt. Måste hinna duscha och allt innan jag sticker till Ellen. Ska även ta tag i problemet med att jag andvänder mitt rum som en walk in garderob. Förhoppningsvis bloggar jag innan jag sticker till Ellen annas kanske jag slänger in någon inlägg hemma hos Ellen.

Sov sött nu alla fina läsare som var extra många igår!

Strike a pose

Ja ibland får man verkligen till en redig heting pose men igår kväll vet i sjutton vad jag tänkte på när jag fick till denna! Eller vänta ta tillbaka jag tänkte faktiskt inte alls. Hade överengergi som jag kan få ibland speciellt när jag inte har tränat på länge (hur sjutton hade jag betet mig om jag inte hade haft min dans kan man ju undra). Efter ha håll på att hoppa runt en massa och försökt ta massa kort som misslyckades totalt slutar det med att jag ligger på marken och as garvar, när jag tillslut tar mig upp får jag till denna heta posen.

Morgondagens planer

Ska snart ta och lägga mig. Är tänkt att jag ska upp tidigt imorgon för att sedan åka hem till Ellen där vi ska sola på hennes balkong. Ellen försöker även övertala mig om att följa med och spela lasergame med hennes släkt, men eftersom jag känner att min ekonomi inte klarar det går hennes övertalning inte så bra.

På kvällen lär det sedan bli träning med Ida! Ska även kolla så att grunden på byxorna till parkläderna är bra.

Film

Var och hyrde film med mamma innan idag. Hyrde "Berätta inte för någon". En mycket bra dramathriller där det hela tiden händer saker. Den är spännande rakt igenom och ger filmtittaren en rejäl tanke omgång. Brukar inte vara förtjust i thrillers, men denna var absolut en av de bästa thrillers jag har sett!


Filmen är absolut sevärd!

"Humlejakt"

Idag var det första gången jag jagade en humla här hemma. Är sjukt rädd för getingar och humlor eftersom jag är allergisk men tillslut fick jag tag på rackarn! Världens vår/sommar känsla på att jaga massa äckliga djur som flygit in.


Nya tävlingskläder

Ida och jag ska ju tävla våran första pardisco tävling tillsammans i maj. I torsdags då kom tygerna tänkte visa er dem nu och lägger givetvis upp en bild sedan när de är klara!

Ni kommer förstå sen när de är klara!


Dagens outfit

En lite mer enkel outfit!

Dagens outfit:

Randig tröja - H&M

Jeans - Only


Until we bleed

Ända sedan förra helgen då jag var med Moa har jag konstat haft denna låten på huvudet. Den är för bra eller hur Moa?



Just dance

Åhh läs första inlägget på Moasblogg det som heter just dance. Blir så hilma lyckig av de bilderna. Dem får mig att tänka på en härlig sommarkväll med en massa dans! Vi ser ju hur lyckliga ut som helst! 

09-04-11

Har varit en redig slapp dag idag. Har legat ute på balkongen solat och tittat på de första avsnitten av sista säsongen The hills. Annas har jag inte varit till så jätte stor hjälp här hemma har varken har lust eller ork idag. Just nu sitter jag framför tv och tittar på Sandor slash Ida.

Tacokväll

Här kommer bilderna från gårdagens tacokväll.

Emilis ;D


Jag och Sara samt Emilia på bilden ovan var ett bra team på att fixa maten!

Haha Elins blick!

Gurk och tomat tjejen samt Zozan och Amanda.

Woho!

Försök att få en snygg hoppbild blir som denna!

Det hela slutade så här!

Lag the pussies <3


Gårdagens händelser med Emma

* Emma berättar om att hon lyckades förstöra deras skohorn för ett tag sedan då jag står och tar på mig skorna. "Hur sjutton lyckades du, det är ju omöjligt". Två sekunder senare förstör jag vårat skohorn.

* Ny teknologi. Hur lång tid tog det egentligen för mig och Emma att fundera ut hur de nya grejerna på kundvagnarna fungerar? Hmm vet inte om vi ska erkänna det!

* Kvällens as garv när absolut ingen fattade var vi skrattade åt. Emma la sig på golvet och jag fick ingen luft!

* Emma skulle ta kort när jag hoppade ett spagat hopp det gick inte redigt som planerat och det slutade med att jag ligger i en klump på marken istället och dör av skratt!


Dagens händelsetjejers dag

Igår var en lång dag med Emma och kul hade vi verkligen med en massa dagens händelser. Emma kom till mig igår på förmiddagen för att sedan åka vidare till frasses för att äta. Där mötte jag en gammal danskompis som slutade för ett tag sedan. Mycket har hänt sedan dess och var rikigt kul att träffa henne. När Emma och jag ätit upp våra sour cream pommes åkte vi vidare.

Väl framme på maxi storshoppade vi inför kvällens tacokväll. När vi sedan skulle hem blev det inte lika roligt. Lycka till med att få på alla varor på två cyklar. Stannade hemma hos mig för att hämta yttligare en korg. Så med tre korgar fulla och en väska full cyklade vi vidare hem till Sara för att lämna av alla mat. Efter flera pausen lyckades vi ta oss hem till Sara vid nästan exakt den tiden jag tidigare sagt till Sara att jag trodde att vi skulle vara där!



På maxi!


Ska ni ha fest eller?


Bilder på föntermålningarna

Väldigt väldig onödiga bilder, men var ju tvungen att via er mina och Almas underbara fönstermålningar för det är ju inte va dag vi gör fönstermålningar!



Almas disco uggla!


Min disco fisk!



Sov gött

Förlåt allihopa orakar verkligen inte blogga om vad som hänt idag och lägga upp alla bilder nu så ni får allt ta det imorgon istället. För nu somnar jag snart här.... Har inte redigt hunnit ställa om mitt dygn, men i början på nästan vecka då ska ni se att alla inlägg lär komma mitt i natten. Bra för er kvällmänniskor som fortfarande är vakna.

Sov gott på er!

Inte så ensamt tillslut

Alma ringde mig sen igår och ville titta förb ett tag eftersom att Anton skulle iväg ett tag. Roade oss mesta dels med fönstermålning, ni vet det som man alltid höll på med på sexårs. Super roligt, men tyvärr är vi inte lika skillade som då!

På kvällen kom sedan Ellen till mig. Åkte då inlines en ganska lång runda innan vi stack till maxi och köpte glass och vindruvor. Låg sedan och kollade på film i min säng innan vi somade. Så det blev trotts allt ett bra slut så den lite udda dagen igår.

Påsklov

Har fått påsklov nu, ändå är jag inte super glad. Har inte varit en bra dag för mig idag. Allt har gått fel, jag har varit allmänt förvirrad och känner mig ensam. Det lär väl bli bättre när jag vaknar upp imorgon av att det är lov.

Ni får i alla fall ha det super nu!

Sängen väntar

Är sjukt jävlar trött från blogga mer imorgon. Då vi äntligen har ett välförtjänt lov då vi kan vila upp oss med massa sömn, lite plugg och massa sol!


Sov gött!


Dagens skoldag

Började skolan med utegympa för första gången i år. Klassen fick spela brännboll och det var sjuk jämnt hela tiden, dock vann det andra laget med 2 poäng! Jag var super glad ändån för på något konstigt sätt lyckades jag som har noll bollsinne ta en lyra!?!

På matten satt vi och gjorde ett gamalt nationellt prov idag igen. Känns faktiskt väldigt bra inför nationella i matte det var ju engelskan jag verkligen inte vill ha, men det gick ju bättre än väntat på dem så det är super. När vi sedan hade bild hade jag som vanligt glömt min bild så fick jobba på förra bilduppgiften.

Efter lunchen hade vi som vanligt skoltidning. Eftersom Elin fortfarande är i Oman eller hon kommer hem inatt, men Sara och jag fick i alla fall klara oss utan henne idag. Vi gjorde ett allderles utmärkt jobb tycker jag allt. Gick runt och intervjuvade massa folk om Spring Break. För er som inte vet är Spring Break en av få saker som händer i Kalmar. Sista lördagen i maj hänger halv Kalmar på skällby för att se livemusik och träffa folk.

Kul modetest

Gjorde precis ett kul modetest på veckorevyns hemsida för att göra det klicka här! Hur mycket det stämmer vet jag ej men lite lite kanske.

Detta blev mitt resultat:

Du är en trendsättande fashionista


Oj, du har verkligen fashion i blodet! Mode är ett av dina stora intressen. Du kastar dig över internationella modemagasin och älskar att experimentera genom att mixa gammalt och nytt. Du testar de flesta trender, även de som andra tycker är rätt galna. Har du inte redan en modeblogg, så borde du starta en. Förmodligen är du också en expert på att hitta second hand-fynd som gör kompisarna gröna av avund. I bekantskapskretsen är det du som sätter trenderna - och inte bara där, det händer ofta att folk vänder sig om på stan för att spana in din outfit...


Dagens outfits

Japp idag var det regn och tråkigt väder så Moa och jag fick ta bilderna inne i skolan istället. Om ni vill få lite mer vårkänsla tänk er att vi står där med solen i ögonen och en klarblå himmel.


Skor - H&M
Lack tights - Gina Tricot
Brottarlinne - JC
Randig tröja - Carlings
Tjocktröja - Carlings
"jacka" - H&M
Tygväska - Rockhouse


Hippieband - Monki
"Skinnjacka" - H&M
Halv genomskinligt linne - H&M
Under linne - Vila
Byxor - Fick dem när jag gick modevisning
Skor - H&M


Nedräknare till skolavslutningen

Nu är det snart inte länge tills vi går ut nian och vår klass ska splittras. Det är med delade känslor jag tänker på detta. Känns jätte tråkigt att lämna vår underbara klass som blivit allt tajtare och tajtare under de tre år vi har gått tillsammans. I början snackade knappt inga med varandra och det var jätte tyst. Nu tycker jag allt att alla har blivit väldigt bra vänner och trivs verkligen i vår klass. Det ska ändå bli roligt att sluta nian och börja gymnasiet. Det känns som vi har gjort vårt på skolan nu och behöver nya utmaningar och en ny skola.



Inte jätte länge kvar nu!

Dagens outfits

Moa och jag var ute i skolan idag och tog kort på dagens outfits. Inte super bra men vi är ju vana att posa i spegeln, men vi kommer lära oss någon gång! Så nu tänker vi allt fortsätta med detta för då får ni dagens outfit oftare här på bloggen. Idag är jag så himla gullig att jag bjuder på två!


My:
Randigt linne med dragkjedja där bak - Åhlens
Jeans - Killah
Ring - Ur och penn
Skor - H&M
Moa:
Kofta - H&M
Linne - H&M
Hippieband - Monki
Lacktights - H&M
Skor - H&M

Par träning

Har varit och tränat pardisco med Ida idag. Blev klara med vår pardisco så nu gäller det bara att sätta den och lära oss att matcha varandra som ett par eller vad man nu ska säga. Lagom till SM kommer detta bli super! Har även bestämt att vi ska skippa att tävla i hiphop på Kalmar tävlingen eftersom SM och vår debut i pardisco är 14 dagar efter och vi vill lägga ner alla energi på det istället.

Dagens skoldag med dagens höjdpunkt simhallen.

Började skolan med arbetspass då vi var hos Jennie och pluggade SO. Hade läxa på världs religionerna så övade för att lära oss dem. På SO lektionen sen visade det sig att det bara var ett muntligt förhör. Lite segt, men nu kan jag det mesta i alla fall.
 
På svenskan fortsatte vi att jobba med våra fördjupnings arbeten. Känner att jag har ganska stor koll på allt som hände i Tjernobyl nu så det är väl bara att samla ännu mera fakta sedan börja skriva. Även om vi har kort tid på oss att både hinna klart med ett skriftligt arbete och ett muntligt tror jag det kommer bli väldigt intressant att höra på alla historiska händelser vi valt ut.

Efter lunchen så hade vi franska. Blev även där muntligt förhör på glosorna och sedan rättning av det i arbetsboken. Började även kolla på en helknäpp serie, dock vet jag inte om vi ska se mer av den. Efter några minuters livskunskap så fick vi sluta för att ta oss till simhallen.

I simhallen gick det bra. Började med att simma i 20 minuter sedan fick vi leka. Emilia och jag var bäst på att leka tillsammans. Vi åkte rutshkana, klättrade på klätterväggen och hoppade från hopptornet. När vi varit i simhallen i sisådär en timme så fick vi sluta för dagen.

Ska iväg och träna med Ida nu, men dagens outfit kommer sen eftersom jag och Moa var duktiga och fotade i skolan.


Ha det super!


Skolavslutningsklänning

Japp kära läsare nu får ni vara med och påverka.

Vilken skolavslutnings klänning tycker ni ja ska sattsa på? Eller ska jag vänta och se ifall jag hittar några fina på stan här i Kalmar eller ska mamma sy min som det var planerat från början?




"Picknika"

Efter skolan idag så åkte jag hem till Emilia. Vi fixade lite fika bland annat super god äggmackor, blåbärs muffins och kolakakor. Åkte sedan vidare mot bergaviks badet och satte oss där vid havet på en filt. Satt där fikade ochhade det redigt mysigt så länge det gick innan vi höll på att frysa ihjäl. Då cyklade vi hem till Emilia igen och spelade skipbo. Åhh jag älskar det! En super trevlig eftermiddag med Emilis.


Denna sötnosen spenderades eftermiddagen med.

Tjockistimme

Istället för att kalla det håltimme kan vi lika gärna kalla det tjockistimme! Idag på vår håltimme så stack ett gäng tjejer hem till Moa för att baka kladdkaka. Efter mycket letandes hittade vi äntligen receptet och som Moa sa vi slog nog världsrekord i snabbhet. På ca 15 min var kakan klar och grädden var vispad. Åt och stekte sedan på Moas framsida och njöt av det härliga vädret! Mums på sådana tjockistimmar det borde vi ha oftare!



Titta vilka snyggar! Undra vilka de kan vara?


Sweet dremas

Nehe ni nu ska jag ta och sova är faktsikt väldigt trött. Vill bara inte tänka på hur sjuk mycket stavfel osv det var i förra och även i detta inlägget.

Sov gott allihopa bloggar mer imorgon förhoppningsvis innan skolan för efter skolan ska jag leka med Emilis. Blir det fint väder ska vi "picknika". Mitt nya fina ord.

25 sanningar om mig själv!

Med lite insperation från Moa.

1. Kan aldrig komma ihåg vilken färg jag har på min tandborste. Detta resulterar i att jag säkert gissar fel och tar mammas, pappas och syskonens ibland. Det underlättar dock om de har borstat tänderna innan mig för då ser jag bara vilken som är blöt.

2. Är sjuk rädd för blod och sprutor. Svimmade en gång när jag såg på sjukhuset!

3. Prestations ångerst. Går det dåligt på ett prov en tävling osv kan jag vara jätte besviken hur länge som helst! Detta har dock blivit bättre när jag var lite då kunde jag knappt göra något fel innan jag fick panik på mig själv.

4. Har lätt för att gråta. När jag är glad, ledsen. arg, besiken, när jag ser en film var som än händer då kan jag börja gråta. 

5. Köp beroende! Var som helst skor, kläder, solglasögon bara det är något måste jag ha det...

6. Kunde inte gå ut utan plattat hår i sjuan även om jag har väldigt rakt hår normalt. 

7. Var världens fjotis på mellanstadiet. Hade någon gjort något mot mig gick jag och ställde dem mot väggen och käftade emot dem. Sminkade mig tre gånger så mycket som nu osv....

8. Beroende av Pepsi max. Skulle inte kunna leva utan detta. Pepsi funkar när som till frukost, till lunch, till fika, på vinter, när man är törstig osv. Längsta tid utan Pepsi ca 4 dagar.

9. Ända sedan fyra års åldern har jag haft långt hår. En bra bit nedanför axlarna.

10. Har varit väldigt blond en gång i tiden.

11. Lätt för att känna mig obehövd.

12. Var väldigt deprimerad och tillbakadragen när jag var yngre.

13. Hatade choklad tills jag var ungefär 8 år då jag plötsligt en dag fick panik på mamma och skrek att jag var tvungen att ha choklad med en gång. Mamma var då så gullig att hon gick och köpte choklad till mig. Sedan den dagen har jag älskat choklad.

14. Var världens mest bortskämda unge när jag var lite. Fick allt jag pekade på av mamma och pappa. De gjorde även precis allt jag sa till dem.

15. Blev inte glad över att ha fått ett syskon (jag var 5 år då). Detta skulle betyda att jag skulle få dela allt med denna personen. Nu är jag väldigt glad över mina syskon.

16. Mina närmsta vänner har jag bara känt i 3 år.

17. Är väldigt uppkäftig och har förmågan att inte tänkt mig för innan jag säger något ibland så har lätt att såra folk.

18. Lyckas alltid säga tröga eller pinsamma saker.

19. Andra blir stressade eller från huvudvärk av techno musik. Själv blir jag jätte avslappnad och glad. Techno funkar i alla lägen när jag ska dans, träna, jobba, sova osv.

20. Är dålig på att uppskatta mina vänner och berätta hur mycket dem betyder för mig!

21. Har innan detta året alltid hatat randigt, men nu börjar min garderob fyllas med mer och mer randigt.

22. Lyckas alltid vara trött/pigg vid helt fel tillfällen.

23. Har aldrig haft ett serriöst förhållande.

24. Tänker väldigt mycket på framtiden. Vet redan hur min skolavslutnings klänning ska se ut, vet redan hur jag vill ha håret. Vet hur jag vill ha min balklänning.  Har planer över hur jag vill möblera min lägenhet och funderar ofta på hur mitt liv kommer se ut som äldre.

25. Tycker att Kalmar är världens tråkigaste stad och tycker att det är onödigt att vintern är så lång veckorna över jul och nyår hade vara tillräckligt.

Veckans i-lands problem

Veckans i-lands problem: Cykla i uppförsbackar! Vet ni hur sjukt jobbigt det är? Inte? Fråga Ellen! Lycka till att komma till skolan nästa år...




Hej ni kan kalla mig super fixarN

Snart är det dags att börja använda alla jenasshorts igen. Jag kan bara inte få för många! Så idag när jag kom på att jag ha de där levis jeansen som jag aldrig använt som ligger slängda i garderoben bara så gjorde jag något åt saken. Tog fram lite sandpapper och en sax och helt plötsligt hade jag ett par nya jeansshorts!



Så här blev dem!


Promenix

Ska ta och gå en liten promenad. Det är fortfarande väldigt härligt väder och jag känner att jag behöver komma ut en liten sväng. Ska försöka vara tillbaka innan  the city slutat för vill gärna hinna se en liten stund. Ska försöka fixa lite skolarbete ikväll också!

Till dess kan ni hitta massa insperation här. 
 

Jag föll genst för denna hur söt är inte den?


Fotbollscup

Efter simhallen tvingade Zozan med mig till någon cup i sporthallen. Asså herregud jag pasar verkligen inte in där. Alla är helt inne i fotbollen och känner hur många som helst. Sedan kommer jag där och har noll koll på det där. Inte kul, på fotboll!


Japp ungefär brukar det gå till när det spelas fotboll vi börjar intressera oss för annat. Denna gången prövar Alma trippeleffekt solglasögon.


Lite bättre simmare, lite brunare!

Har varit i simhallen nästan hela dagen. Moa har försökt lära mig och Zozan att crawla. Det ser väldigt bra ut nu tycker jag, i alla fall mycket bättre än innan. Moa är en super lärare! Har lovat henne att jag ska lära henne dansa nu. Efter många timmar i simhallen så tog Moa och gick iväg till sin simgrupp och Zozan och jag tog och åt lite.

Innan det var dags att åka hem tog jag och solade också. Min hy är sjukt dålig nu och är i stort behov av lite sol så utsatte mig själv för solariet! Alla tjatar om hur dåligt det är, men en gång mer eller mindre....


Längtar nu till bad igen fast inte simhallens tråkiga pooler utan en pool som denna! Bilder är från kreta 07.

Städning

Japp simhallen blev fram flyttat så ska ta och städa min garderob lite nu innan vi sticker. Kanske slänger in någon bild sedan om det blir riktigt fint där!

Hippieband for life

Köpte yttligare ett hippieband igår. Alma har just nu lånat ett av mina så kände att jag behövde ett annat. Hmm undra hur många jag kommer ha innan denna sommaren är över just nu ligger jag uppe i 4 st!


Hippieband - Indiska

Gårdages outfit

Ja detta hade jag på mig på mormors 70års fest!

Dagens outfit:

Klänning - Gina tricot

Skor - Tamaris


Sammanfattning

Efter som jag varit lite halv dålig på att blogga de senaste dagarna sammanfattar jag lite kort vad som hänt.

Torsdag: Skolan dagens händelse var väl att Elin skickade ett sms från Oman till mig, Sara och Alma. Alla är super smarta och läser med en gång vilket slutar i att läraren blir sur och tar min mobil.Efter skolan träning i Smedby med Johanna och Ida. När jag kom hem så kom Alma då hade vi vanlig My och Alma mys innan vi åkte till maxi för att köpa lite godis. På maxi kom det fram någon as wierd kille till oss vet i fan vad han höll på med asså eller hur Alma??? På kvällen var det sedan träning igen.

Fredag: Skolan inget speciellt hände förutom att vi fick reda på massa nationella prov! Delade känslor över dem. Efter skolan kom Ellen hit. Sedan följde hon med mig till dansen. På kvällen var vi sedan hos Ellen och åt massa goda saker och tittade på talang som för övrigt sände från Kalmar!

Lördag: Vaknade upp hemma hos Ellen. Åkte in en snabbis med pappa och lillasyster på stan (dagens köp kommer). ÅKte sedan hem till min mormor för att fira hennes 70 årsdag. Efter att ha varit hos mormor en stund släppte mamma av mig hemma hos Moa. Vi var ute och gick en promenad i det härliga vädret snackade massa samt köpte lite godis. Kvällen spenderade jag sedan med mina syskon som jag inte träffat på super länge.

Söndag: Har inte hänt super mycket ännu har flyttat hem till mamma igen och om en timme väntar simhallen.

Leighton Meester

Gossip girl stjärnan Leighton Meester brukar vi se som Blair antingen iklädd ballerina skor eller några snygga klackar. Nu är hon aktuell i en hareklam för reebok. Vet inte redigt vad jag tycker. Bilderna på henne är söta, men hon i gympaskor?



VS


JA när tycker ni hon är som snyggast i gympaskor eller mer "piffiga skor"?

Audition

Gick tidigare från skolan idag för att åka iväg på audition. Mötte upp Ellen vid busshållplatsen för att äta lite hos mig innan. Laddade upp med massa onyttiga saker och var mer än redo! Vandrade vidare i det härliga vår vädret bort till Jenny ska bli jätte skönt nästa år när jag bara har två gator att gå över sedan är jag på skolan.

Alla som hade sökt dans som första eller andrahands val var där idag. Så nu har man lite uppfattning på vilka som kommer gå i ens klass nästa år. Först så hade vi en danslektion på ca en timme. Kan inte säga att det var svårt direkt, men ändå rätt kul dansade jazz vilket jag tycker om. Dansade det innan, men inte nu längre.

När lektionen var slut så fick vi snacka med en av våra lärare en och en. De ställde lite frågor och det var inget jobbigt. Jag hade tidigare varit lite orolig över det eftersom jag har en slag förmåga att slänga ut mig väldigt tröga saker ibland, men det gick finfint!


Veckans i-lands problem

Veckans i-lands problem: Att pengarna tar slut så fort barnbidraget/måndagspengarna kommer!


Alma och jag förstod nog svaret på denna frågan när vi rensade ur våra plånböcker igår!

Skolpictures

Här kommer lite bilder från gårdagens skoldag!

På den låååång rasten innan gympan roade vi oss med att måla naglarna!

Jag, Sara och även Moa i hörnet ;D

Älmy och Änny

Dagens händelser tjejerna!



Lika

Någon som ser någon likhet mellan min pose och min outfit?



Tänk på att andra bilden är en spegel bild bara!

Gårdagens köp

Nu äntligen fungerar det att ladda upp bilder så här kommer bilder på gårdagens köp!

Skor - Deichmann


Linne - H&M
Bikini - Åhlens
Solglasögon - Indiska


RSS 2.0