Sego dag

Torsdagens skoldag var ingen super dag direkt. Alla kändes väldigt opepp på skolan och alla var skit trötta. Detta gjorde att det inte alls var så roligt att gå i skolan vi räknade hela tiden ner hur många lektioner det var kvar. Hände inte jätte mycket i skolan för utom Elins citat "jag skulle vilja ta något kallt och stoppa upp i näsan"! Hon är inte helt dum i huvudet hon är bara lite förkyld. Jag och Sara höll dock på att dö av skratt när hon sa detta.


Sovmorgon

Har sovmorgon som vanligt på torsdagar. Detta blir min sista dag i skolan denna veckan eftersom jag är ledig imorgon. Ska snart cykla iväg till skolan för att ha engelska som är första lektionen. Jag hatar verkligen det så även om i har sovmorgon är det alltid lite extra jobbigt att stiga upp ur sängen. Nehe nu ska jag fixa det sista innan jag åker.


Ha en bra dag!


God natt

God natt på er allihopa. Det har varit extra många läsaer här idag vilket verkligen är super roligt. Ska ta och lägga mig och läsa i min bok nu igen. Måste få klart den imorgon så får se hur mycket jag bloggar då. Det beror helt på hur lång tid det tar att läsa klart boken och hur lång tid recentionen tar. Engelska är verkligen inte mitt starkaste ämne ändå har jag vg i det och jag hade tänkt behålla det nu till våren också, men vad som än händer så lär jag blogga!

Sov gott!

Dagens köp


Tunna strumpor med mönster på - MQ


Halsband som jag hade tänkt ha som armband - New Yorker

Stan

Var på stan med Ellen idag. Var först och kollade nya affären monki. Måste säga att jag blev väldigt besviken tyckte mest dem hade massa baskläder och inte alls samma sortiment som på hemsidan. Aja det kanske blir bättre. Gick sedan och åt på café corner, Ellen hade aldrig varit där så kände att hon bara måste pröva deras pommes tallrik som är super! Sedan blev det bara att kolla runt en massa på stan. Köpte några små grejer men inget stort eftersom det börjar bli lite tomt i plånboken just nu och så hittade jag inget jag ville ha jätte mycket.


Veckans citat

Person 1: Ska vi gå till McDonalds sen eller?
Person 2: Hörde jag mitt namn?
Person 3: McDonalds!!
Person 2: Aha men ni kan kalla mig det om ni vill!

Träning

Ida och jag tränade vår sista gång inför Åmål tävlingen igår. Nu sitter den super bra och nu på lördag gäller det bara att vi inte tänker och bara släpper taget och dansar för att det är roligt! Då kommer det gå super för oss. Vi har redan sagt att vi kommer vara super nöjda hur det än går eftersom det är vår första par hiphop tävling tillsammas och vi bara har tränat ihop i ca en månad. Har vi kul och är nöjda blir vi nöjda även om vi kommer i botten! 

Blev även lite träning på singel discon. Nu sitter även den sjuk bra, men man vet ju aldrig vad som kan hända i helgen nrä nervositeten börjar komma och så. Sattsar bara på att inte komma på sista plats och ha roligt!


Träningen gick lika super som vanligt när vi tränar själva och gick igenom danserna, strechade, körde styrka och kondition!


Veckans I-lands problem

Eftersom jag är iväg på tävling hela helgen så lägger jag ut veckans I-lands problem redan nu!

Veckans I-lands problem: Alla trappor är dem inte hur jobbiga som helst, varför bygger vi inte fler hissar. Dem bryr sig tydligen inte om detta där jag bor och jag bor högst upp i ett lägenhetshus. Inte kul!



Gårdagens köp

Var på stan med Ida och Louise igår. Ida och jag skulle fixa T-shirts att tävla i nu på lördag och Louise följde med som smakråd. Tittade även runt på stan om andra saker. Själv köpte jag bara grejer till tävlingar och självklart blev det McDonalds också!


Par hiphop tröjan!


Lösögonfansar till helgens tävling.

Läsning

Ska ta och fortsätta läsa i boken vi läser på engelskan nu. Den ska vara klar tills på fredag så det lär bli läsning hela kvällen. Min optiker har sagt till mig att jag inte får läsa mer än ca 40 min i sträck  så jag lär blogga lite ibland.

H&M

Skickade efter på H&M för ett litet tag sedan med mamma. Andra beställningen i år! Denna gången blev det bara ett par jeans shorts till mig!

Dem ser mycket kortare ut på bilden än i verkligheten!


Fotografering

I lördags tog som sagt jag och Moa massa bilder har fått några stycken av Moa nu. Här är mina favorit på mig än så länge har dock bara få åtta bilder på mig ännu. Mer bilder lär komma för nu ska jag läsa i engelska boken som ska vara utläst på fredag. Har in kommit långt så lär få blogga mindre nu de närmsta dagarna, men jag håller er uppdaterade!
 

EMPLACE.BLOGG.SE

Ishallen

Idag så blev det linedance i ishallen. Sara stod bakom kameran och fick nog sig ett rejält skratt. Är mycket glad att hon lyckades filma när Moa trillar. Det enda jag hann se då var att Moa helt plötsligt försvann då började jag gapskratta missade helt att hon trillade yttligare en gång sen.


Rihanna

Japp det har ju skrivits en del i massmedia om att Rihanna har blivit misshandlad av Chris Brown hennes ex pojkvän. En del har inte redigt trott på detta, men kollar man på denna videon så vet man nog säkert!



Lite opassande till bilden, men någon mer än jag som tycker att låten liknar sims låten?

Friluftsdag

Har friluftsdag i skolan idag. Är hemma hos mig med Moa och Sara just nu. Har varit iväg och åkt skridskor nu på förmiddagen. Har nu en två och en halv timmes hålltimme. Vi har ätit lite mat och just halvsover vi framför tvn. Egentligen var det tänkt att vi skulle på promenad sen vid ett, men när en lärare kom förslag med att vi kunde åka skridskor igen så tackade vi inte nej till det. Dock blev det blir problematiskt att hitta vår handledares mobilnummer för att fråga att det var okej. Vi hittade det sen tillslut så nu blir det en till runda skridskor innan vi slutar vid halv tre tiden!

Ha en bra dag!

About yesterday

Var i väg i stort sett hela dagen på släkt kalas eftersom mina kusiner fyller år. Firade dem två lite och åt massa goda kakor och så.

På kvällen var jag sedan och tränade med mina två danspartners. Blev lite blandad träning båda disco och hiphop och både singel och par. Träningen gick bra och vi kämpade på trotts att alla var lite hängiga. På kvällen vet i sjutton vad jag gjorde egentligen läste igenom det jag trodde vi skulle ha på franskan som visade sig vara något helt annat. Sedan gick jag väl och la mig.

Än så länge har inga bilder setts, så ni får vänta ni också!

Plugg

Nehe efter en veckas plugg fritt lov är det dags att kolla igenom franskan ett par gånger. Får ta och blogga om dagen imorgon. Om jag lever då, jobbigt att stiga upp på morgonen ju!

Dagens outfit


Dagens outfit:
Klänning - Åhlens

Tog på mig strumpbyxor och lite andra saker sen efter.


Klippt!

Japp nu är rakluggen klippt igen så här ser jag nu ut!


Nytt rum!

Before:



After:


Calvin Klein

Vår kampanjen för Calvin Klein jeans är helt underbar enligt mig. USA har redan förbjudit den! Vad tycker ni?


Veckans i-lands problem

Japp även denna veckan får det bli ett veckans i-lands problem. Ja, vad tycker ni borde jag skapa en kategori som heter så och varje vecka lägga upp just veckans i-lands problem? Kommentera vad ni tycker!

Denna veckan är det Alma som stod för insperationen.

Veckans i-lands problem: När man äter chips hör man inte vad det säger på tvn!


Fotografering och ny säng

För er som ville veta så har jag nu raklugg igen. Bilder få ta och komma imorgon!

Ikväll hade jag och Moa hur mysigt som helst. Var hemma hos henne och fixade oss sedan tog vi massa foton med hennes systemkamera. Alla bilderna blev hur snygga som helst och jag bara längtar till jag kan lägga upp massa här på bloggen! Problemet är att Moa bara ska skicka alla bilderna först, men vårat nya motto "sakta men säkert" passar väldigt bra!

Nu ligger jag i alla fall i min nya säng! Fick en nya idag, den är hur skön som helst kan jag meddela och lite större än min förra. Så ny slipper jag och mina vänner ligga och trängas i min 90 säng nu får vi 30 cm till! Har tagit bilder så även dem kommer imorgon!


Klippning

Ska snart iväg och klippa mig och jag har väl ett vad säger man litet problem. Jag har inte redigt bestämt mig om jag vill ha raklugg igen eller om jag ska klippa snedlugg. Annas blir det bara de slitna topparna som ryker för jag vill ha ännu längre hår och fort ska det gå!

Vad tycker ni???

Veckans vill ha!

Kan verkligen inte sluta tänka på det. Jeans är ju hur snygga som helst, men finns det några i Kalmar? Nej det är som vanligt Kalmar är efter med allt! Har velat ha ett par stentvättade jeans sedan förra sommaren och nu mer än någonsin. Visst det finns jeans tights, men vill inte ha det. Så nu en liten efter lysning någon som vet var sjutton jag kan köpa ett par??

Efterlysta!


Gårdagens köp

Röd randig tröja - H&M

Solglasögon - H&M

Blå randig tröja - Aima



 
Åhh bara för att jag har gått och blivit kär i detaljer!


Aboust yesterday

Åkte in igår på stan för att möta upp Sanna. Blev först lite jobbletande, fast mest till Sanna. Efter ett tag mötte även Alma upp och sedan en vän till Sanna. Efter ett tag splittrades vi och jag gick tillsammans med Alma. De andra var på jakt efter jobb och Alma och jag kände oss klara med det. Så Alma och jag började vår shopping runda. Det blev två randiga tröjor och ett par solglassögon till mig. Just det en glass också! Ja det är fortfarande snö här i Kalmar, men en glass sitter aldrig fel. Bilder på dagens köp kommer!

Bio

Var på bio igår kväll med tjejerna. Var ett väldigt impuls bio besök, men det var filmen mammut som vi såg. Tyckte inte bion var speciellt bra. Själva storyn var inte helt fel, men det hände för lite saker och filmen kändes seg. När det sedan var ca 10 minuter kvar blev det något fel så biostaden loggan dök helt plötsligt upp och filmen slutade. Några gjorde missen att gå för dem trodde filmen var slut. Vi och några till satt kvar tills det fixade sig och innan bion var slut blev det så ytterligare en gång.



Träning

Sanna och jag har börjat bli redigt duktiga. I torsdags på förmiddagen så tränade vi ytterligare en gång på gymmet. Börjar bli redigt grymma på det nu även om det är lite jobbigt ibland kämpar vi på. Nu fattas bara lite nya tränings kläder sen är det super!

Möte

I onsdags kväll så var jag på möte inför modevisningen. Fick en massa information om hur dagen kommer se ut. När vi ska vara i sminket och håret, när vi ska träna osv. Så det blev att vara på frisersalongen i någon timme för att få massa information. Har jag missat något får jag ta det nu imorgon när jag ska klippa mig.

Jobb letande

I onsdags efter att mina släktingar hade åkt så gick Alma och jag runt hela stan på jakt efter sommarjobb. Lämnade in våra CV:n på massa ställen och vet i sjutton hur långt vi gick. Nu hoppas jag bara att jag får ett sommar jobb för två månader utan barnbidrag det funkar bara inte!

Stan

I onsdags på förmiddagen så vad jag på stan med mina kusin och min mamma. Kollade mest runt lite. Visade även mamma den underbara kjolen jag hittat på dayli express som jag önskar mig i födelsedags present. Troligtvis får jag den och då kommer den upp här på bloggen med en gång! Annas så blev det inget köpt eftersom det är i slutet av barnbidrags månaden vilket betyder att jag är helt pank som vanligt!


Tisdag kväll

På kvällen i tisdags efter den fett jobbiga träningen så åkte jag, mamma, moster och kusinen iväg för att köpa lite gott. Alla dem hade varit och tittat på min träning och vi ville sedan ha något gott till kvällen. Min moster och kusin skulle sova här eftersom de hade några saker att fixa i Kalmar dagen efter.

När vi väl kom hem så åt vi lite god mat. Sedan satte vi oss och tittade på the holiday samt åt massa chips och godis. Mysigt!

En helt vanlig My och Ellen dag!

I tisdags var jag med Ellen. Var tänkt att vi skulle baka en kladdkaka, men när mamma tappade äggen när hon lagade mat blev detta ett litet problem. Fick pengar av mamma så vi skulle kunna gå och köpa nya ägg istället köpte vi oss en stor fet godis påse. Jag lärde även Ellen titta på min favorit serie och jag tror faktiskt hon kommer bli ett redigt gossip girl fans som jag!

På kvällen spelade vi lite hollywood som vanligt innan det var dags för dagens danslektion. Var uppladdning inför tävlingen i Åmål nästa helg. Ska bli grymt roligt eftersom det är 56 startande från Kalmar och 82 som ska med på tävlingen!

Dagen blev en helt vanlig My och Ellen dag lite tjockis grejer, lite tv, lite hollywood och sedan träning på det!


Oväntade besök

I tisdags vaknade jag av att det plingade på dörren. Det var mammas killkompis som kom förbi för att hälsa på lite. Jätte härligt att vakna upp med hur stökigt rum som helst och super het morgon frilla! Det var bara att på med de kläderna som var i mitt rum upp med håret i en tofs och gå ut och vara trevlig. Har min garderob ute i hallen så hade det inte legat några kläder på mitt rum hade jag "sovit" vidare utan att gå upp.

När mammas vän sedan åker så tar det inte lång tid innan även mamma åker. Hoppas då in i duschen, men det tar inte många sekunder innan telefonen ringer. När telefonen ringt tre gånger ringer det ytterligare en gång. För tvivlar jag och jag ska svara för vad sjutton jag kan ju inte stå där med schampo hela dagen i håret. Tillslut svara jag och då är det Ellen som undara vad sjutton jag är. Hade bestämt att hon skulle komma till mig vid halv ett, men eftersom hon skulle äta med hennes pappa på stan så skulle hon komma senare. Istället blev det tvärt om hon kom tidigare så fick säga att jag bara skulle skölja ur håret sedan var det bara att gå och öppna!

En sak har jag lärt mig av detta, duscha då du är hundra på att ingen lär titta förbi! ;D

Mamma Mia, mys och drama

Efter stan med Emilia i måndags mötte jag upp Elin för att gå vidare hem till Alma. Gick iväg för att köpa lite godis på Maxi. På väg tillbaka till Alma mötte vi upp Sara och gick sedan vidare hem till Alma igen. Efter en del godis bestämde vi oss för att titta på Mamma Mia. Ett måste eftersom jag faktiskt inte har sett den innna (pinsamt). Jag vet alla svenskar utom jag har typ sett den! Precis i början av filmen kom även Jeja. Efter filmen blev det en del dansande innan vi tittade på massa härliga videos på youtube.

Innan vi skulle åka blev det minst sagt ett dramatiskt avslut på kvällen!

Bara för att Alma är bäst!


Måndagens outfit

Dagens outfit:

Skjorta - ????

Skärp - Bikbok

Jeans - Dr.Demin

Väska - Vila

Klocka - Present


Dagens frisyr: Halv lockigt med två flätor i luggen!


Massor att göra

Har haft massor att göra nu de senaste dagarna. Där av den dåliga uppdateringen, men nu är jag ledig hela kvällen och imorgon har jag inte så mycket planerat så ska blogga på som sjutton nu!

God natt

Nu är det dags för mig att sova. Måste försöka sova i hyffsad tid så jag är pigg imrogon. Lägger upp dagens outfit imorgon eftersom jag inte hunnit lägga in den på datorn ännu. Forsätter blogga lite om vad som hänt idag. Samt slänger in ett litet kollage!

Sov gott på er!


Stan

Var på stan med Emilia idag. Blev mest att pröva massa kläder för att se vad jag ska önska mig i födelsedags prensent. Hittade massa snyggt förra gången vi var på stan, men ingenting var snyggt på. Efter att ha varit på stan en hel dag hade jag bara hittat en kjol jag ska önska mig. Det enda som köptes på stan var en dricka och mat!

Blev en trevlig shopping runda med Emilia på stan i alla fall även om inte det blev något handlat!

Slapp dag

Idag har jag mest slappat. Har inte redigt haft någon energi . Morfar var här ett tag på eftermiddagen hade det inte varit för att han hade tittat förbi hade jag väl gott omkring i min pyamas hela dagen. Nu på kvällen tog jag mig iväg till maxi eftersom mamma gav mig lite pengar att gå och köpa något för.

Detta blev det framför tv ikväll!


Dagens outfit

Dagens outfit:

Katt - Tussen

Tröja - Åhlens

Långt ribbat linne - Only

Strumpbyxor - Lindex



Melodifestivalen

Även om jag hade väldens migrän igår kväll så missade jag inte melodifestivalen. Låg med dator i soffan och halvsov och hade melodifestivalen på. Var inte jätte inne i programet, men att Måns var bäst var man inte tvungen att vara så aktiv för att fatta! Dock kan jag inte fatta hur sjutton de stylar Amy Diamond. Hon fyller för sjutton 17 år och ser fortfarande ut som tolv! Skärpning där!!!

Fira lovet

I fredags så fick vi äntligen sportlov, något vi verkligen behövde! På kvällens firades detta med mat på café corner med Jeja. Blev massa snacka och corners underbara pommes tallrik. Kärlek till den!  Mycket trevlig kväll i alla fall och mina sista pengar hamnade där, men skit samma på fredag kommer dem igen!


På bilden Jeja, jag och Sara!

Bara för att vi hade sjukt roligt tillsamms den kväll, en av de roligaste kvällarn i mitt liv!


Fredagens outfit


Dagens outfit:
Linne - H&M
Spetts linne - New Yorker
Jeans - Dr.Demin
Klocka - Klockmaster

Armband - H&M (egentligen ett halsband)

Armband- Baglady


Alla hjärtans dag

Ja min alla hjärtans dag var lite annorlund. Dagen började bra och slutade i kaos. Vaknade upp tidigt vid nio tiden som alla lördagar nu för tiden. Mamma bakat bröd som var format som ett hjärta till frukost. Sedan bar det av till träningen. Mådde inte så bra och var inte alls peppad så träningen gick väl inte allt för bra. Sen blev det hem igen då hade jag fått massa choklad! Efter att ha sovit ett tag, fått i mig lite mat så hade jag nya krafter för att klara av dagens privat lektion. Även den var en alla hjärtans dag present från mamma.

Privat lektionen gick bra även om jag hade fått sjukt ont i huvudet stod jag ut och klarade hela lektionen. Blev inga större ändringar i dansen utan bara lite fin slippning. 

Väl hemma från dansen tog jag yttligare en huvudvärks tablett men verkligen ingenting hjälpte. Huvudvärken blev värre och värre. På kvällen låg jag sedan med väldens migrän och min dejt fick blir inställd. För er som undrat vem min dejt är så var det Ellen. Det hela var ett stort skämt och alltid roligt att ha lurat flera av våra vänner! 

Hoppas er alla hjärtans dag blev lyckad!


Blääää

Internet har varit trasigt här sedan i torsdags kväll. Därför har jag inte bloggat sedan dess. Ligger just nu och tittar på melodifestivalen. Min dejt blev inställd eftersom jag har legat hela dagen eftersom jag haft migrän. Har fortfarande mycket ont i huvudet, men melodifestivalen får jag ju inte missa.

Bloggar senare ikväll när jag mår bättre!

Hang with the girls

Sitter nu hemma hos mig och tittar på top model med Elin, Alma och Sara. Hade planerat massa saker till Elins födelsedag, men allt blev inte riktigt som vi hade hoppats på. Har försökt fira henne så gott vi kan! Utan kakor och i snö ovädret.

Ha en bra eftermiddag!

Grattis Elin

Idag är det ingen vanlig dag utan just det Elin kommer du ihåg du fyller år på en allderles speciell dag, Den 12 februari två dagar innan alla hjärtans dag (intärnskämt). En annan sak som är speciell med denna dagen är att just du fyller år!
 
Du är nu 16 år vilket betyder att du nu får börja övningsköra. Så bor ni i Kalmar bör ni se upp de närmsta veckorna vet i sjutton vad denna tjej kan hitta på för bus! Du får börja jobba hel tid. Så om du vill varför inte skippa gymnasiet och börja jobba nu? Att starta ett företag blir nu inga problem bara dina päron ger tillstånd till detta! Så ett gps företag vore great eller?

För att komma till saken nu så ville jag bara säga ett stort grattis från mig!

Det var ju precis sådär coola vi hade tänkt oss att vi skulle bli!!!


Kärlek till randigt

Någon/några fler än jag och Emilia som har gått och förälskat sig i randigt? Åhh vet inte hur mycket randgit vi kollade på idag på stan. Hittade på super bra lösningar på allt. Den tröjan Emilia köper i röd och vit köper jag i vit och blå osv. Har aldrig varit ett stor fans av randigt, men nu helt plötsligt!

Vill ha, vill ha, vill ha!


Modevisning

Fick reda på att det blir modevisning igen den 8 mars. Blir på bröllopsmässan på slottet här i Kalmar. Var med i den även förra året fast då som brudträna. I år får jag större del i modevisningen och jag ska vara en brud. Hoppas inte det gör för mycket att jag avslöjar detta ny, men ska vara svart klädd brud med mörk sminkning. Tror detta kommer bli super tufft och jag kommer verkligen sticka ut!

På onsdag ska vi och kläder och få lite mer information om visningen. Så lär skriva lite mer då!


Bild från förra årets visning!

Stan

Var på stan idag med Emilia efter skolan. Var på jakt efter alla hjärtans dag present till hennes pojkvän. Hade själv tänkt köpa något till min dejt på lördag, men allt är ju anpassat till de man varit tillsammas med länge. Tänk på dem som vill köpa något till ens mamma, kompis eller en kille man precis träffat det är inte lätt!

Köpte faktiskt inte något alls idag på stan utan tittade ut massa saker till min födelsedag bara. Beställde faktiskt en tid hos min frisör på stan. Så nästa lördag blir det klippning. Som det ser ut nu blir det ingen större förändring. Ska bara klippa topparna eftersom jag vill få håret ca 10 cm längre helst så snabbt som möjligt.

Love is i the air

Jennifer Aniston utalde precis sig och sa " Jag kommer alltid älska Brad Pitt". Lite taskigt läge bara att han dumpade henne för många år sedan och blev tillsammans med Angelina Jolie istället. Jag kommer mycket väl ihåg när nyheten spred sig även om jag var ung då och jag står fortfarande på team Jens sida.


Hon ser lycklig ut även om hon är olyckligt kär!


Fast en snygging som Brad är nog svår att glömma!

Gårdagens träning

Bara för att Ida var så grym och hade med sig sin systemkamera på träningen igår så bjuds det på några tränings bilder som jag tog från hennes blogg.




Samarbetsövningar


Våra tankar:
Elin: Nu kör vi tjejer!
Alma: Hjälp jag kommer dö!
My: Hur sjutton ska detta gå?


Det slutade med att Sara fick hjälp av Jonas för att få Alma igenom nätet!

(Förlåt Sara att jag tog bilderna, men till skillnad från någon person hmm tänk innan livskunskapen idag så gjorde jag det med klass. Jag lovar även att det inte ska hända igen).


Dagens skoldag

Fick sovmorgon idag i skolan eftersom vi missade våran sovmorgon förra veckan. Hade då nationella och var tvungen att klara en hel skolvekan utan en enda sovmorgon. Fast denna veckan får vi två!

Har varit en väldigt förvirrad skoldag för min del känner jag. Vet i sjutton vad jag har hållt på med har mest vimsat omkring. Efter ett par gångers ner springade till skåpet för att del ta rätt böcker, pennor osv så fick jag vara hjälplärare. Fatta vad jag blev förvånad när min lärare frågade mig om jag hade gjort läxan. Min första tanke var vad sjutton har jag gjort nu. Efter att ha svarat att ja jag har gjort läxan berättar hon att då ska jag få skriva upp alla svaren på tavlan. Detta skulle tydligen underlätta henne att förklara allt för klassen. Även då var jag lika förvirrad.

På svenskan fick vi sedan börja med våra muntliga nationella prov. Vi är indelade två och två och sedan i grupper åtta och åtta. Jag blev indelad med Emma och vi skulle egentligen varit i sista gruppen. På grund av sjukdomar i klassen så fick vi istället reda på att vi skulle ha det idag! Lite stressat att få reda på det precis innan, men då får vi det gjort snabbt!

Resten av skoldagen rullade på rejält snabbt. På franskan vet i sjutton vad jag gjorde egentligen förutom att kolla igenom alla bilder på Almas ipod. Alltså 644 st! Gjorde även ett glosförhör. På livskunskapen hade var alla för en gångs skull väldigt eniga om de olika problemen vi snackade om.

Sista lektionen för dagen var idrott då vi hade samarbetsövningar. Elin, Alma, Sara och jag delade snabbt in oss på samma lag. Med lite fusk och mycket roligt så klarade vi alla!


Träning

Måste rusa iväg för att hinna till träningen nu. Bloggar sen när jag kommer hem om jag kommer hem med tanke på att det är riskt för snöstorm?!?!?


Senaste nytt

Jag ska på dejt på lördag!!! Vem den lycklige personen är får ni se på lördag eller efter dejten på söndag. Tills dess får nu försöka lista ut själva vem det är.


Bara för att Sara och jag var bäst på outfits posen förra fredagen!

Trötter

Innan snackade jag om att jag inte hade någon energi kvar. Somande innan jag han börja kolla på gossip girl. Så får ta det en annan dag. Ska försöka sova tidigt ikväll för är verkligen sjukt trött. Ändå har jag sovit i några timmar och vaknade precis.


Gossip girl

Ska se yttligare ett avsnitt av gossip girl nu. Åh jag bara älskar det. Vill bara se mer, mer, mer hela tiden. Har hört att det ska bli även en tredje säsong! Är tillbaka här på bloggen med en stor nyhet efter gossip girl.


<3

På begäran!

Bara för att jag hittade denna videon men den absolut bästa låten och bästa serien för ganska länge sedan. La ut den på min gamla blogg och vips så började Moa också gilla den. Eller ska vi säga älska?


Slappa

Sitter och slappar framför topmodel nu. Så gutt att bara sätta sig och slappa och samla ny engeri efter skolan. Skriver mer om dagen när jag åter fått min energi. Skolan är väldigt krävande nu för tiden.


Before Moa die

Innan Moa dör så ska hon enligt hennes blogg ta en bild liknade denna på mig. Hon hade kameran och hatten och jag har håret. Nu är det enda som saknas att bilden tas och att vi hittar en cigarett.

Fast vi har ju många år på oss!

 

Angående bantning eller skippa äta godis

Ellen och jag har en helt ny terrori angånde detta! Äta precis vad du vill och hur mycket du vill till du blir tjock. Då kanske det är dags att tänka om, men tills dess njut av livets godsaker!

Citerat

En viss person på hade en gång uttalat sig inför våran danslärare vad det gäller dansskor. "Jag kan inte hoppa splitthopp i de där skorna. Man blir för tung så det går inte att få upp benen".


Tydligen tyckte hon som hoppar splitthopp att det var enklare utan skor även hon! Tyngre blir det dock inte ;D

Simhallen

Idag blev det simhallen med Moa och Zozan. Moa som tidigare tävling simmat och är grym försökte lära oss att crawla. I början gick det väl lite sisådär, men tillslut då gick det helt okej. Var även inne i äventyrsbadet ett tag. Självklart blev det mat där också och gissa vad? Pommes! För tredje gången denna helgen. Oops, ska nog tänka lite bättre på vad jag stoppar i mig eller inte.

TACK MOA FÖR HJÄLPEN I ALLA FALL!

Veckans i-lands problem

* Att håret luktar klor som sjutton efter simhallen! Utöver detta håller lukten i sig i ett par dagar också....

* Den eviga frågan: Vad ska jag ha på mig idag/imorgon?


Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta över alla i-lands problem, men många roliga skämt om dem kan det blir!

Rubrik


Åhh älskar den guldiga klänningen!

Godmorgon

Vaknade för inte så jätte lång stund sedan. När man bor hemma hos pappa där man har två småsyskon blir det aldrig någon sovmorgon direkt. Ska åka till simhallen lite senare idag. Då blir det självklart att inviga den nya bikinin. Längtar ju bara till att göra det sedan att åka till simhallen är väl också roligt. Hade en period i femma då jag och en kompis åkte till simhallen varje vecka. Nu när jag blivit äldre brukar det bara bli de två gånger om året vi åker dit med skolan. Kalma har ju inte väldens roligaste simhall direkt.



Klockor

Har kommit in i någon slag klockperiod. Känns konstigt när jag inte har klocka nu och har haft det ett par dag denna veckan. Har dock bara två som är sngga och ingen av klockorna är speciellt ny. Den ena fick jag av mamma i somras och den andra fick jag när jag fyllde 13 år.



Ja det är dessa två klockor jag får andvända, känner dock på mig att detta bara är en tillfällig period.

Kvällsmys

Efter melodifestivalen tog jag bussen hem till pappa. Kort där efter ringer Moa och frågar om hon och Olle kan komma förbi en sväng. Egentligen skulle dem bara ut och cykla en runda, men kom då på att de skulle lämna mina skor här. Blev att dem stannade en stund så satt här och snackade ett bra tag innan dem tog och åkte hem för en timme sedan kanske det var!

Fick precis ett roligt samtal från mina två härliga tjejer i göteborg. Dem satt just nu på burger king eftersom deras pojkvänner stuckigt ut på krogen. Ett väldigt roligt och uppiggande samtal blev det i alla fall. Tror dem läser bloggen där i göteborg så hoppas att dem får en trevlig morgon dag i alla fall!

Hiphip, melodifestivalen, mat och ännu mera mat

Japp rubriken säger kort och gott precis allt Ellen och jag har gjort sen vi träffade idag. Åkte hem till henne på eftermiddagen satt väl och snackade ett tag innan vi började kolla på hiphip videon. Gick sedan en liten promenad innan vi gick och satte oss på pizza palatset för att äta lite. Gick även och köpte lite glass. Har ju blivit helt kära i den där glassen med citron och lakris. Sjuk god!

På kvällen blev det sedan mys framför melodifestivalen då glassen åts upp. Ellen lärde mig även äta crostini några sjuk goda vitlöks grejer. Melodifestivalen blir man ju bara arg på nu för tiden. Hur sjutton röstar folket. Bäst var Marie tyckte jag och sedan var Alcazar näst bäst, men den stora frågan är hur sjutton det gick så bra för hon den där uggla!!! Hon kan varken sjunga eller framföra en låt bra!


Mums på dessa godsaker!

Då lördagar är som bäst!

Japp det är ju lagom härligt att stiga upp vid nio tiden varje lördag. För att hinna till träningen som börjar vid halv elva. Hade väldigt ont i knät på träningen så det slutade med att jag fick gå ut och lägga över ett bandage som skyddade knät lite. Nu blir det att söka upp en läkare för att allt ska vara bra tills tävlingen den 28de. Träningen gick ändå hyfsat bra och jag kämpade på så mycket jag kunde. Inte så bra för knäts del, men när man väl börja är det så svårt att veta sin gräns för att inte göra det hela värre.


Efter träningen var Ida och jag verkligen helt slut. Var egentligen tänkt att vi skulle träna på vår par hiphop på den fria träningen. Så blev det tyvärr inte eftersom ingen av oss kände att vi kunde få ut något av det ändån. Det blir träning på tisdag istället för vår del!


Så här ser jag då ut när jag tävlar (moa bara för dig).


Hallååååå sverige!!

Sitter och kolla på melodifestivalen med Ellen. Vad sjutton händer? Jo den bästa låten av dem alla den med Marie den går inte ens vidare en gång!!! Istället går hon den där uggla tjejen vidare! Nehe skärpning allihopa nu! Ska deppa sönder med crostini nu. Ellens och min nya favorit! Undra vad som hände med att vi skulle komma i form till sommaren. Hehe, vi tar det en annan dag.

Ska ta och kolla vidare nu, bloggar sen igen när jag kommer hem!

Fredag

Stack hem till Moa en stund efter skolan. Var tänkt att vi skulle in till stan, men eftersom det inte är värsta farten i någon av oss missade vi bussen så stannade hemma och snackade och kollade på tv istället. Åkte sedan hem en stund till pappa innan det var dags för dagens danslektion.

Var sjuk på förra veckans lektion precis som det gällde med gårdagen. Idag hade vi street! Blev några nya steg på jumpstylen annas så lärde jag mig bara det alla andra hade fått förra veckan. Fick även visa upp våra tävlingsdanser. Då var det dags för mig och Ida efter ca. 3 timmars träning att visa upp att vi var ett par att räkna med. Tror inte att någon hade förväntat sig detta av oss eftersom nyheten kom ut förra veckan för en del och de flesta idag. Vi blev överrösta med massa snälla komplimanger av både tränare och danskompisar vilket gör det extra roligt.

Nu ikväll har jag spenderat största delen av tiden med min kära bror. Blev en sväng till ica för att köpa lite godis. Lite flum blev det också då vi hittade några paraplyer och skohorn vi roade oss med.


Kan han bli mer hjärntvättad av sin syrra som dansar hela tiden?

Nya steg, knä problem

Igår på dansen fick vi en massa roliga steg. Eftersom jag varit sjuk lektionen innan var det extra mycket steg för mig att ta in, men till slut satte jag dem. Samtidigt som jag gjorde något fel i ett hopp och ett som tidigare bara varit ett litet blåmärke på mitt knä är nu en stor utböldnad. Efter lektionen mäkte jag sedan att det börja komma massa vätska ur knät. Visst jag har ont, men det är inget allvarligt tror jag inte. Min danslärare verkade i alla fall vara nöjd med allas insattser under lektionen efter som och var väldigt generös med komplimanger.


Forever21 till Sverige?

Japp det är sant. Forever21 en av de hemsidor jag tycker har snyggast kläder letar efter lokaler i Sverige. Har själv aldrig beställt något därifrån eftersom det blir dyra frakt och tullavgifter. Öppnar dem nu i Sverige kanske dem även får en svensk-webshop där jag tänker bli stammis!


..............


Så här känns det ungefär just nu!

All I want for my sweet sexteen!

Åhh underbara skor. Scorett har just nu tre par som alla är hur snygga som helst. Hade gärna sett ett par av dessa skor ligga i en kartong om lite mindre än en måndag på min 16 års dag. Fast högst upp på önskelistan står ändå en mobil, men skorna är kort där efter!


999:-

699:-

650:-


Vilket par tycker du är snyggast?


Hur sjutton lyckas jag?

Japp det blev inte så mycket bloggande som jag hade hoppast på igår. Klantiga My var i farten som vanligt! Lyckades på något konstigt sätt förstöra mitt trådlösa bredband. Så hade alltså inget internet. Hoppas att det hinner lösa sig innan jag ska hem från pappa på söndag.

Bara för att det är den snyggaste bikinin

I förr går kom det ett paket hem på posten. Mammas och mina grejer från H&M vi hade beställt. Bland annat kom denna underbara bikinin hem. Jag har blivit helt besatt av blommigt har jag tänkt på, men det är så fint att ha på sommaren.


129 :- för överdelen och 98 :- för underdelen kan man nog kalla ett fynd eftersom den kommer användas flitigt på beachen i sommar.

Förbredelse inför nationella proven

Gick och la mig ganska så tidigt igår för att vara ordntligt utvilad idag. Efter som jag somnade hemma hos Alma idag var det inte det lättaste att sova men till slut lyckade jag sova på en helt okej tid. Laddade upp väskan med massa godsaker och extra energi som behövdes när vi satt och skrevr den tre timmars långa uppsattsen idag.



 

Detta var mitt energi förråd under uppsattsen!



Hoppas nu att allt gick bra!


Grattis!

Jaha detta är faktiskt en väldigt speciell dag. Det är inte det att jag har börjat blogga igen utan det är Moa my sweet sexteen idag! Ett stort mega grattis till henne. Jag vet det räcker inte att vi sjöng i matsalen och att vi sa grattis i skolan. Så ännu en gång GRATTIS sötaste Moa.

För mer snygga outfits kolla Moas blogg!

Hon ska få lite smygreklam bara för det är hennes födelsedag: http://moaerlandsson.blogg.se


Vem är jag?

Ja nu är det så här att min kära vän Moa har gått och fixat en blogg till mig. Har bloggat sedan maj förra året med två uppehåll och på två olika bloggar så detta blir alltså min tredje. Egentligen var det väl inte tänkt att jag skulle börja blogga yttligare en gång. I alla fall inte på ett tag detta av olika orsaker.  Är väldigt taksam att Moa fixade en ny blogg till mig för det var som först nu när jag loggade in jag förstod hur mycket jag har saknat att blogga.

Ni kanske undrar vem jag är? Jag är en tjej på snart sexton år från Kalmar. Några av mina stora intressen är dans, mode, vänner och min familj. Här i bloggen kommer ni få följa mitt liv och få läsa om lite mode tips. Kommer inte blogga om något speciellt ämen utan det jag känner just för tillfället.

Hoppas ni kommer gillar min blogg och kom gärna med tips!
/ My


pajkan is back!

she's she is, and I fixed it, med lite genvägar..../ moaerlandssonpunktbloggpunktse

RSS 2.0