Åhhhh

Är fett störd just nu det fungerar inte att ladda upp bilder här på bloggen och jag som har mycket som helst att ladda upp! Ska hem en stund imorgon på lunchen eftersom Ellen och jag ska på audition till gymnasiet imorgon. För er som inte vet har jag sökt estet med inriktning dans och alla som sökt det som första och andra val ska till Jenny imorgon. Så vi hoppas att jag hinner blogga lite då istället.

Sov gott nu allihopa!

Stan

Var inne en runda på stan med Alma efter skolan. Blev allt en lyckad shopping runda för båda oss två . Köpte varsin bikini till simhallen nästa vecka. Jag köpte även ett par gladiator sandaler, ett par solglasögon och ett vitt lite halvt genomskinligt linne.

Laddar upp bilder när bild funktionen är igång igen!

Biblan och få vanliga lektioner

Skoldagen spenderades mesta dels på stadsbiblioteket. Var där redan från åtta imorse och slutade vid elva. Fick en rast då mesta dels av klassen fikade på fiket där brevid. Alla fick leta fakta till deras redovisningar och arbeten till historian. Jag jobbar om olyckan i Tjernobyl. När vi slutat på biblan så åkte jag och Zozan till frassen för att äta där.

Den första rediga lektionen för dagen var franska. Jobbade lite i övningsboken och började med en dialog vi ska läsa upp nästa tisdag. På livskunskapen hade vi sedan livliga historier med vår handledare om Jordens under gång. Ibland undrar man om hon tillåter folk tycka och tänka som dem vill och ibland undrar man verkligen hur hon resonerar. Hon tyckte Hitler inte var någon speciellt ond person hon tyckte Stalin var mycket värre eftersom Hitler BARA dödat 20 miljoner människor.

Sista lektionen för dagen var gympa då vi började med dans igen. Något jag gillar väldigt mycket. Eftersom jag inte är någon naturbegåvning på t.ex bollsporter gillar jag när de äntligen har dans. Just nu håller vi på för fullt med bugg!


Tjejkväll hos Agnes del 1

Har inte fått alla bilder ännu så det lär bli ett till inlägg med bilder någon annan dag.


Hela tjejligan minus Sara som är fotograf!

Pussmoa!

Jumpstyle ;D

Twister!

Issa vann twister.

Mums på mitt hår och Moas hårband.

Födelsedags barnet :D

Strike a pose, haha XD

Dagens händelser

Japp jag och Emma har lite kul för oss i skolan nu för tiden. Ungefär varje dag utser vi dagens händelser. Idag var en extra bra händelse dag och vi fick två dagens händelser.

1. Jag sätter mig på en bänk för att vänta på franska lektionen. Sätter mig då i något blött. Självklart får jag genst panik grabbar tag i Emma och utbrister "Emma täck mig röktoan nu!". Japp vi kallar en toa på skolan för röktoan eftersom de brukar röka där ibland, men det finns en fläckt där. Den ytnyttjade jag idag för att få bort det blöta som hamnat på min klänning.

2. När jag sitter och gör mitt biologi prov idag som jag missade förra veckan när jag var sjuk kommer min lärare fram och slänger mina böcker rakt i väggen. Blir jätte chockad och samtidigt drar hon provet ur mina händer och säger du har redan fått 3 minuter längre än alla andra.


Emma och jag på IKEA sommaren 07!

Äntligen helg

Efter mycket träning på lördags förmiddagen. Tog jag mig hem tog det lungt för att sedan träffa mina kompisar för fika på stan. Dem fick mig på mycket bättre humör och måste säga att dem är underbara! När vi fikat klart åkte Elin hem till sig och jag, Sara och Anders vandrade vidare. Åkte till maxi för att fixa någon blomma och choklad ask till Agnes som vi var hos på kvällen.

Agnes fyllde år nu i onsdags så firade henne med lite tjejfest. Först åt vi lite tacopaj och sedan blev det olika spel och snack för fullt. Innan vi möttes upp av Anders igen och vandrade hemåt när Moa och jag sagt hejdå till Sara och Anders möte vi snabbt upp Olle och sen följde de två med mig till bussen.

Kvällen var mycket trevlig glömde tyvärr kameran, men Sara mäster fotografen skickar bilder nu så ska lägga in dem här på bloggen så snabbt jag kan.

......

Skoldagen var helt okej idag. Vet i sjutton hur historia provet gick egentligen det går aldrig att förutspå hur det går på SO proven, men G lär det nog bli i alla fall. Ska ta och åka till dansen nu. Bloggar senare ikväll för efter dansen ska jag hem till några yngre tjejer på dansen och passa dem när deras mamma är på teater.

Ha en super fredags kväll!

Förresten jag hoppas att Laila vinner ikväll, tänkte bara tillägga det eftersom alla tycks snacka om Lets dance idag.

Andra världskriget

Japp det är allt plugg till morgondagen prov som undan håller mig från bloggen ikväll. Ett till inlägg lär nog kanske komma, men nu är det fokus på historia som gäller och andra världskriget. Intressant, men hemskt.

Bild på oss

Shit var väldigt länge sedan vi tog en bild på oss fyra, men igår i skolan då j*vlar!




Jag och mina underbara vänner!

Förra årets skolavslutning

Det enda folket tänker på i skolan är skolavslutningen känns det som. För att bli lite nostalgisk hade jag tänkt ladda upp lite bilder därifrån. För vem tackar nej till massa härliga sommar bilder?


Jag!

Sara, jag, Agnes och Alma.

Jag och Anna

Elin tillsammas med två underbara tjejer som slutade förra året.

I kyrkan.

Klassen.

Grillning på kvällen.

Steck....

Gym

Utnyttjade äntligen mitt gymkort idag efter skolan. Har inte varit där allt för ofta, men nu ska jag och agnes försöka träna där lite. Gick ganska så bra tycker jag allt även om vi inte direkt har något tempo men det kommer väl. Så nu när vi inte längre är danspartners så har vi istället blivit gympartners.


The hills

Ska ta och kolla ett par avsnitt The hills nu. Ska börja se på fjärde säsongen just nu. Dock blir det lätt så att jag fastnar där för när jag väl börjat kolla är det svårta att sluta.



Bloggar mer sen när jag sett några avsnitt!


Lugn skoldag, trötta elever

Ja det är konstigt det där. Alla tycks vara precis lika trötta när vi har en kort lugn dag istället för en lång jobbig dag. Började skolan med nationella uppsatts i engelska. Vet i sjutton hur det gick men lyckades i alla fall fylla nästan hela häftet och skriva 5 sidor. Skrev om ämnet crossroads skrev om hur jag har förändrats som person sedan jag började dansa.

Efter nationella hade vi en lång rast innan vi hade de sista 20 minuterna på matte lektionen. Hade då en lång diskussion om sandkorn och slussar!?!? Japp lite halvt annorlund lektion det där. På bilden gick det sedan super bra. Hann med hur mycket som helst på min bild och jag antar att det blir klar nästa lektion. Ska bara fixa till ögonen lite sedan är det bara lite små saker som ska förbättras här och där. Målar av Marilyn Monroe.

När vi tryckt i oss den äckliga maten så var det skoltidning som vanligt för mig, Sara och Elin. Blev klara med vår andra artikel och resten av lektionen bestod av snack angående spring break. Blev en del minnen från förra årets spring break samt lite planer inför årets. Det blev även beslutat att vår tredje artikel kommer handla om just spring break.

Sweet dreams

Sov gött nu allihopa. Somnar när som helst och bra är väl det eftersom nationella väntar imorgon direkt när skolan börjar. Hoppas nu det går bra och önska mig gärna lycka till om ni vill! Nervös är jag i alla fall engelska får jag bara inte sänka mitt betyg i och fy sjutton uppsatts är det värsta...

Dagens önskan

Just nu önskar jag att det vore sommar och att jag skulle gå runt med denna super söta kjolen


Dagens köp


Dagens köp:
Naturvit kofta - Vila
Blommigt linne - Monki
Hippie hårband - Monki
+ ett par träningsbyxor som ej är med på bilden.

Shopping runda med Kurtan

Japp Ellen har ett nytt smeknamn hon. Mötte upp henne efter skolan och började med mat på Café Corner. Skrev senaste igår att jag inte borde äta tjockis mat på länge. Se hur länge det varade ca 24 timmar! Kurt som sjutton. För er som undrar kurt är det nya ordet för gutt!

Vet i sjutton vad vi höll på med på stan för vi hann inte kolla igenom alla affärer ändå hann vi shoppa en del. Sedan blev det varsin glass på McDonalds innan vi cyklade vidare mot Netto. Stannade där för att köpa vindruvor och festis till morgondagens nationella i engelska. Har 80 minuters uppsatts. Ett ord: BORING!


Bilder på dagens köp kommer!


Vaknat på fel sida?

Skolan idag var inte super direkt. Ingenting gick som jag ville i alla fall. Missade slutet på filmen på franskan eftersom jag var tvungen att göra hörövningen då. Fastnade med klacken så den drogs bort. Allmänt jobbiga personer i skolan (alla i klassen vet vilka jag syftar på) nämner inget mer. Längtan till sommarlovet blir bara större och större.


Aja skolan blir kanske lite roligare imorgon!


Dagens outfit

Det är snö här igen.... Jag som precis hade lagt upp de redigt tjocka vinterkläderna trodde även att våren hade kommit på redigt. Så fel man kan ha!


Dagens outfit:
Kofta - H&M
Linne - Zara
Halsband - Konfirmations present
Jeans - Dr.Demin

Parkläder

Ida var som sagt här igår. Blev helt klara med allt fix inför parkläderna nu ska vi bara beställa allt samt sy kläderna. Fast det sist nämda lämnar vi till någon annan. Hur kläderna ser ut lär ni få se när dem är klara. Var även med och kollade på Idas dans igår kväll. Sen blev det plugg inför franska provet.


Daddy time

Blev ingen fika innan med pappa. Båda var hungriga så gick och åt pizza buffé istället. Fett gott, dock räcker det nog med fetto mat på ett tag för mig nu. Alla detaljer om hur mycket det har blivit hemlighets håller vi tills vidare.

Nu franska plugg, ha en bra kväll puss på er!

Pappa time

Ska iväg och ta en fika med pappa nu. Är hemma om ca en timme. Då kommmer Ida så ska vi bestämma lite om våra kläder och så. Bloggar mer sen senare ikväll.

Ha en super eftermiddag!

Dagens outfit


Dagens outfit:
Linne - ????
"Skinnjacka" - H&M
Skärp - BikBok
Jeans - Dr.Demin
Väska - ??? (har varit mammas)


Veckans i-landsproblem

Veckans i-landsproblem: Det går inte att smyg smsa på en vanlig mobil eftersom det låter från knapparna. Ibland är det där riktigt jobbigt.... Vilken tur att man har touch!


The city

Sitter och tittar på andra avsnittet av The city nu. Missade första förra helgen, men får väl ta och titta på det på mtvs hemsida sen. Verkar vara ett helt okej program har ju bara sett 10 min ännu, så vem vet det kanske blir bättre än The hills?



Träning

Var och tränade med Ida innan. Det gick super bra, lyckades enas om en ny dress och hann en bra bit på dansen. Funkar jätte bra mellan mig och Ida och är så himla glad att ha henne som partner <3. Ska träffas imorgon för att bli klara med planeringen av par kläderna. Vi har även satt upp små mål för oss själva som kommer få oss att bli ett super par!


Puss på oss två!

Söndag

God morgon allihopa eller god middag för er som tycker det är middag nu. Själv vaknade jag för någon timme sedan och har precis ätit frukost. Dagens planer är att åka en sväng till pappa och sedan träna med Ida. Har tagit bild på dagens outfit idag så den kommer in hår på bloggen ikväll. Ska försöka bli bättre på det där.

Igår såg jag och mormor Mamma Mia tillsammas och visst är Amandas hår helt underbart?


God natt

Ska ta och lägga mig och sova nu hade tänkt undvika att bli sjuk nu nästa vecka samt vara redigt utvilad. Så länge får ni Gossip girl fans lite att fundera på!


Singel disco

Har haft massa insperation till en ny singel disco nu ikväll. Så varför inte ta och göra en del ändringar i min dans. Är nästan klar nu och det blev ganska mycket nytt. Känns väldigt skönt! Nu blir det ny dans vilket ofta ger en rejäl kick så det blir nog bra till Göteborgs tävlingen.


Gossip girl

Alla från gossip girl gänget är med i nästa nummer av Rolling stones.

Här är några bilder:





Dagens outfit

En redig vårig dag kräver en vårig klädsel.


Dagens outfit:
Allt från H&M utom strumpbyxorna


Lördags morgon

Vaknade vid halv nio idag utan väckar klocka och kunde inte somna om. När jag ändå var vaken och pigg idag gick jag bort för att titta på träningen. Ville ju så gärna träffa alla danskompisar samt träffa Ida. Ska börja planera våra kläder och dans imorgon och jag tror det kommer bli super. Ska försöka äta lite nu och sedan hälsa på mina släktingar som jag inte sett på år känns det som. För övrigt är solen framme även idag och det är toppen väder!

The hills har blivit en av mina favorit serie den senaste tiden har redan tittat igenom de tre första säsongerna.


Tankar på sommaren

Ush det har inte varit jätte kul senaste tiden det enda jag har gått och tänkt på är sommaren. Så var det underbart att årets första vår dag kom i tisdags. Nu har jag dissat alla tråkiga vinter jackor och använder min skinnjacka flitigt. Har redan hunnit fundera ut hur min skolavslutningsklänning ska se ut. Hittar jag ingen fin så blir det att mamma syr min. Har blivit insperarad av Jennifer Lopez Marchesa klänning.



Lär nog komma in ett kollage med lite bilder på förra sommaren snart för nu längtar jag snart ihjäl mig. Någon mer som längtar?


Plugg vecka

Herregud denna veckan har varit en redig plugg veckan. Det är precis därför jag har bloggat så himla dåligt denna veckan. Lovar bättring på detta och ska försöka planera mina dagar bättre och titta en bra balans i min bloggning. Mycket plugg är nu i alla fall avklarat dock var jag sjuk idag. Har fått maginfluensan så var tvungen att hoppa skolan idag. Har lite som jag ligger efter med nu då, men har ju redan plugga så det funkar nog bra.

Så idag har jag bara tagit det lungt. Har lyckat få i mig lite mat nu så förhoppningsvis är jag tillbaka till världen imorgon igen. Har haft så sjukt tråkigt idag och bara legat hemma.

Danstävling Eskilstuna

Förra helgen gick bussen vid 03.30 från dansskolan. Så det blev absolut ingen sovmorgon! Dock sov de flesta mycket i bussen på väg upp till Eskilstuna. Tävlingen invegs av Magnus Carlsson ni vet han från Alcazar det verkade som att det skulle bli en toppen tävling, men detta var den konstigaste tävling jag varit på allt hände!

När Elin och jag står redo och ska precis gå ut och ge allt. Då blir det något tekniskt fel. Dem ligger redan då efter i programet, men bestämmer sig att ta 30 minuters paus så vi kan gå och äta och så. Elin och jag sätter oss och äter. Säger till Elin att det värsta som kan hända nu är att dem säger vi fixade det vi kör om 5 minuter istället och gissa vad dem säger 30 sek senare? Precis så. Så det var bara att ladda om snabbs som sjutton. Dansade mycket bättre än förra tävlingen och är nöjd med hur jag dansade.

Efter många timmars väntan att pardiscon skulle börja gav jag och Amanda allt på vår sista tävling. Lyckades inte ta oss vidare till final. Eftersom inget par från dansskolan gick vidare till final så kunde vi åka hem. Gick då och tog av allt smink och allt hår. Packade ihop alla grejer och var på väg att gå till bussen när Tove kommer in och säger att vi ska dansa nu. Amanda och jag tror då det är ett skämt, men tydligen inte. Vi fick springa ut i tävlings hallen och ta med oss kläderna för att verkligen se att detta stämmer. Jo alla står och väntar på oss! Inte super smart att inte informera om detta tidigare, men dem ger oss ca 2 minuter att byta om för att sedan dansa omdansen. Får då byta om inne i tävlingslokalen och allt blev helt galet. Tog på mig toppen på fel håll och allt var helt stressigt. Jag visste inte redigt var jag skulle ta vägen då ville jag bara inte dansa. När någon sedan frågar var vår nummerlapp är får jag panik när jag kommer på mig själv att slänga den. Malin får då springa in och leta upp den. Är glad att jag slapp så tack så jätte mycket.

Gick tyvärr inte vidare till finalen, men vi är nöjda ändån. När bussen sedan stannar vid McDonalds i Norrköping springer alla dansare med full fart mot ingången. Allt blir ju bara ännu konstigare när det är stängt, men tillslut hittar vi ett annat McDonalds och kan sedan åka vidare hem till Kalmar. Galen tävling eller vad?



Byte av danspartner

Japp det är precis som rubriken. Min danspartner som jag haft i nästan ett år har bestämt sig för att sluta. Hon tänker satsa på sin ridning istället och jag som verkligen vill satsa är då ingen bra partner. Så det bestämdes för ett tag sedan att vi skulle göra vår sista tävling tillsammans i Eskilstuna och att jag sedan ska börja dansa med Ida.

Har inte velat skriva om detta innan för ville ha tävlingen avklarad först. Det känns synd att ännu en gång få byta partner, men det känns ändå bra. Jag och Amanda kommer fortsätta vara goda vänner och jag och Ida kommer bli ett super par. För ja det är hon som är min nya partner nu är vi inte bara partners i hiphop utan den 2 maj smäller det i Göteborg. Önska oss två lycka till!

Studiedag

Har studiedag idag. Passade på att ta en lång sovmorgon eftersom det lär bli mycket plugg idag. Ska åka till Alma nu ska först ta en lite promenad och en fika eftersom det är så härligt vår väder idag. Sedan blir det fix inför vår gympa lektion som vi ska ha i skolan imorgon. Alla i nian måste ha det för att få ett högre betyg än G i gympa.

Ha en super dag, bloggar mer ikväll!

Vecka 11

Skriver även lite kortfattar om denna veckan och om det blir något att skriva lite mer om eller bild lägger jag in det i ett speciellt inlägg sen.

Måndag: Skolan och sen dans.

Tisdag: Sjuk

Onsdag: Skolan, sista träningen med Amanda (ni kommer få veta mer snart). Yoga med Alma.

Torsdag: Planering av gympan med Alma. Träffade Ellen en sista gång innan hon åker och sedan dans på kvällen.

Fredag: Nationella i skolan. Packadeoch var och kollade på dansen eftersom jag inte mådde så bra.

Lördag: Danstävling (bilder och text kommer).

Söndag: Slapp dag sov nästan bort hela dagen sedan teknik plugg.

Modevisning

Modevisningen på slottet var ju lite annorlunda. Visade buketter och skulle då ha helsvarta kläder och vara svartmålad i ansiktet. Trodde detta innebar lite sotade ögon inte svart i hela fejan.


Klass T-shirtsen

Måste ju bara visa er. Våra klass T-shirts har äntligen kommit och hur snygga blev dem inte? Dem har både blivit dissade och hissade.



Sara hoppas det var okej att jag tog bilderna från din blogg men pallade inte ta liknande själv.

Min älskade T-shirt

Har nog velat ha den i snart ett år. Så ni kan nog inte förstå hur lycklig jag var när jag fick höra att den kommit in på dayli express. Åkte och köpte den direkt efter skolan skippade till och med att pröva den utan tog bra min storlek och betalade.


Mus incidenten

Japp för två veckor sedan var det en liten mus som tittade fram bland buskarna precis utanför våra skåp. Det var någon annan klass som upptäckt den först och stod i en ring och tittade rakt ner i marken. Självklart blir jag direkt nyfiken och vill veta var det är. Upptäcker då att det är en super liten mus. Hela vår klass blir då lika nyfikna så de ställer sig för att se musen. De följer sedan hur den går och Sara och jag fick oss ett rejält skratt när vi såg hur sjukt kul det måste sett ut för dem som inte har en aning om vad som händer.



Bilderna är från nya mobilen och kameran får helt klart godkänt eller?

Vecka 10

Har ju varit skit dålig uppdatering på senaste tiden så skriver lite kort om det jag kommer ihåg som har hänt här. Är det sedan något större eller roligare skriver jag det sedan i ett speciellt inlägg.

Måndag: MY SWEET SEXTEEN!

Tidag: Mus incidenten i skolan (förklarar och lägger in bilder sen så alla fattar)! Stan med Emilia samt kollade på hennes klippning. Film tittande filmen från tävlingen.

Onsdag: Frallförsäljning i skolan med Alma. Stan med Alma köpte min efterlängtade Heidi Klum T-shirt (bild kommer). Nu är det bara Kate Moss T-shirten som fattas.

Torsdag: Yoga med Alma. Repetion inför modevisningen. Dans!

Fredag: Klass tröjorna kom (bild kommer)! Lunchade med Emma, Alma och Elin på thai silk. Dans. Färgning av Almas hår på kvällen samt att Elin, Alma och jag tittade på andra systrar i jeans filmen.

Lördag: Dans, stan med Alma, repetion modevisningen. Melodifestivals tittande hemma hos Sara där även födelsedags barnet Emilia, Alma och Jeja var.

Söndag: Modevisning på slottet (bild kommer).

Galen helg

Tävlingen nu i helgen har varit helt galen. För att sammanfatta tävlingen finns bara ett ord enligt mig UDDA!!! Får ta och berätta alla konstiga historier imorgon. Tyvärr gick det inte att blogga där igår då det fanns så lite mottagning i tävlingshallen.

Nehe nu måste jag tyvärr plugga till provet imorgon så får blogga imorgon!
Ha det super!

Upptagen + tävling

Japp sticker på tävling nu inatt. Bloggar imorgon under tävlingen med nya mobilen om något intressant händer eller om jag har tid. Uppdateringen ska bli bättre nästa veckan har haft så mycket med skolan och dansen nu de senaste veckorna, men nu har jag ingen tävling förrens i maj. Så det lär bli lite lugnare med dansen fast kanske bara lite för ett partner byte sker nu efter denna tävlingen. Berättar mer en annan dag.

Tills dess ha det bäst!

Ny mobil

Fick som sagt en ny mobil i födelsedags present. Det var mina underbara föräldrar som köpte den till mig. Hade önskat mig en mobil, men denna var mer än jag hade hoppats på. Har blogg och allt på mobilen så när jag lärt mig lite bättre lär det säkert hända att jag bloggar en del därifrån när jag är iväg på tävlingar osv. Har även gratis sms nu så var bredda på att jag nu för tiden är smsarN. Dock har mitt gamla nummer inte kommit tilbaka än så just nu har jag något konstigt nummer. Bara så ni inte tror jag är arga på er eller något om jag inte svarar på det gamla numret.

Japp detta är min nya baby!


2 Mars

Födelseadag. Japp då var det dags för mig att äntligen få fira min sweeet sixteen. Födelsedagen firades med att mina släktingar kom hem och firade mig. Fick en massa fina presenter bland annat en ny mobil, kläder, pengar osv.

sämstuppdatering.blogg.se

Japp har varit sjukt dålig på att blogga denna veckan, men kommer att sammanfatta alla dagar sen nu ikväll. Massa bilder lär också läggas in. Har haft massa roliga saker för mig nu i veckan som ni inte får missa. Åter kommer lite senare när bilderna är inlagda och så.

Ha det bäst!

.......

Har ju som sagt varit iväg på tävling i helgen. Har haft super roligt, dock gick det inte som jag hade velat. Tappade bort mig helt och är jätte missnöjd. Vill verkligen inte prata om detta just nu som ni som läst detta inlägg behöver inte fråga hur det gått. Jag tar mig tid och skriver om helgen när orken kommit tillbaka för just nu känner jag mig helt slut!


Hoppas ni haft en bra helg!


RSS 2.0